perjantai 16. huhtikuuta 2010

Työtaistelijoiden lausahduksia

Facebookista löytyy PAM:n tämänpäiväisten lakkoilijoiden ryhmä. Esitän tässä muutamia lainauksia ryhmän seinäkirjoituksista. Jätän lukijan päätettäväksi, mitä nämä tekstit kertovat kirjoittajiensa ajatuksenjuoksusta.

Näitä kommentteja ei ole kirjoitettu nimimerkkien takaa, joten HS-raadin viisaatkaan eivät voi paeta paheksunnan ja sananvapaudenrajoittamishimojensa taakse. En julkaise tässä kirjoittajien nimiä, koska epäilen, että he eivät tosiasiassa halua sanoa sanottavaansa julkisesti. Jokainen voi toki etsiä kommentit itse Facebookista, jolloin kirjoittajatkin selviävät.

"Tämänhän pitäis mennä niin että ne jotka lakkoilee niin niille tulevat edut, ja ketkä eivät niin pitäköön vanhan palkkansa.... Minä en ainankaan mene lakkorikkuriksi !!"

"joo.. ei kyllä töihi kannata mennä.. vihasia katseita tulee saamaa jos menee.. itekki soitin aamulla et lakkoillaan.. ja jos ei kuulu liittoon laillinen lakko koskee kaikkia lakonalaista työtä tekeviä.. JOPA esimiehiä vaikka olisivat eri liitossa!! mutta harva esimies tuskin lakkoilee?"

"Itsehän olen meidän työpaikan ainoa,jolla on selkärankaa lakkoilla. Hirveästi siitäkin hyötyä,että yksi taistelee kaikkien puolesta.. :/ ja huomenna meillä ihan normaalisti kauppa auki, normi työntekijöineen.. suututtaa... >:("

"oikea meininki, ei muuta ku luu kurkkuun työnantajille. Loppupeleissä ne ei tee mitään muuta ku nostaa voittoja tekemättä asian eteen juuri mitään."

"työssäoppijoilta ja työharjottelijoilta on kielletty töihin meno lakkopäivänä.. työkkäri oli kieltänyt harjottelijoitaan ainakin täällä päin. vaikka ei kuuluis liittoon niin ei saa mennä.. "

"Se on hauska huomata että ei ole pokkaa olla lakossa ja ajaa yhteistä etua, mutta on pokkaa nautiskella tuloksista. Kyllä perseennuolemisella pääsee pitkälle!!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti